Čestitka in zahvala Zavoda Vivere ob svetovnem dnevu gibanja

ČESTITKA IN ZAHVALA 

Dne 10. maja je svetovni dan gibanja, katerega nota je “Več gibanja prinaša več koristi za zdravje”… v ta namen smo se zbrali in izkoristili sonček za pohod na sveto Katarino… po dobri kavici, dobrem zajtrku in lepem klepetu je bilo potrebno proti domu… Drugi so se potepali po okolici Ilirske Bistrice… ponosna na vse…

Nataša Mršnik Ujčič, direktorica zavoda Vivere

 

Čestitka Zavoda Vivere ob dnevu žena in dnevu mučenikov

ČESTITKA IN ZAHVALA ZAVODA VIVERE

8. 3. 2024

Ob mednarodnem dnevu žena in prihajajočem dnevu mučenikov vsem zaposlenim čestitam in izražam hvaležnost za vaš prispevek k sooblikovanju našega zavoda in prizadevanju za boljše življenje vseh naših uporabnikov in uporabnic osebne asistence.

Nataša Mršnik Ujčič, direktorica zavoda Vivere

Zavod Vivere sodeluje v projektu "Mala pozornost za veliko veselje"

ZAVOD VIVERE SODELUJE V PROJEKTU “MALA POZORNOST ZA VELIKO VESELJE”

7. 11. 2023

Zavod Vivere se je tudi letos pridružil vsakoletnemu prazničnemu projektu »MALA POZORNOST ZA VELIKO VESELJE«, katerega cilj je zbrati 21 tisoč prazničnih voščil, za 21 tisoč starejših, ki bivajo v domovih in centrih za starejše po Sloveniji. Rok je do 5. decembra 2023

Lahko se pohvalimo, da smo z vašo pomočjo in pomočjo prostovoljcev lani zbrali in poslali 185 voščilnic. Vse, kar vas prosimo je, da napišete kratko praznično pismo ali voščilnico z lepimi željami in pozitivnimi mislimi. Pomembno je, da je sporočilo pozitivno, napisano na roke, črke pa morajo biti dovolj velike in berljive.  Zaželeno je, da na praznično voščilo tudi kaj prilepite ali narišete, da bo res nekaj posebnega. 

V kolikor bo izkazan interes, bomo v zavodu skupaj izdelovali voščilnice, le sporočite nam želeni datum in uro, kdaj bi radi prišli.

Vse, ki boste voščilnice izdelovali doma, naprošamo, da nam to sporočite in nas obenem obvestite ali potrebujete material za izdelavo voščilnic, da vam ga pravočasno dostavimo.

Z lepimi pozdravi,

Nataša Mršnik Ujčič, direktorica zavoda Vivere

Zavod Vivere že posluje novi lokaciji

ZAVOD VIVERE OD 1. 5. 2023 ŽE POSLUJE NA NOVI LOKACIJI

9. 5. 2023

Sporočava, da se je pisarna Zavoda Vivere z začetkom maja 2023 preselila na novo lokacijo Trg maršala Tita 10 v Ilirski Bistrici, kjer vaš obisk z veseljem pričakujeva.

Z lepimi pozdravi

Nataša in Barbara

 

Zavod Vivere se bo preselil na novo lokacijo

ZAVOD VIVERE BO OD 1. 5. 2023 POSLOVAL NA NOVI LOKACIJI

16. 4. 2023

Sporočava, da se pisarna Zavoda Vivere z dnem 1. 5. 2023 seli na novo lokacijo, in sicer na naslov Trg maršala Tita 10 v Ilirski Bistrici

Zato bova od 17. 4. 2023 do 30. 4. 2023 za vas dosegljivi na telefonski številki 030-369-105, fizično v pisarni pa izključno po predhodnem dogovoru.

Ko bodo novi prostori pripravljeni, vas bova z velikim veseljem povabili na kavo in ogled.

Zahvaljujeva  se za razumevanje

Nataša in Barbara

Voščilo Zavoda Vivere

Zaposlitev v Zavodu Vivere

ZAPOSLIMO OSEBNEGA ASISTENTA/OSEBNO ASISTENTKO

4. 4. 2022

Zavod Vivere išče osebnega asistenta/osebno asistentko za zaposlitev za polovični delovni čas (20 ur na teden) v okolici Ilirske Bistrice. Ponujamo možnost redne zaposlitve ali delo preko s. p. Iščemo pa tudi osebnega asistenta/osebno asistentko za nadomeščanje dopustov, bolniških odsotnosti ali drugih odsotnosti. Vaša vprašanja in prijave zbiramo na naslovu Zavod Vivere, Prešernova 14, 6250 Ilirska Bistrica in/ali preko elektronske pošte zavodvodvivere@gmail.com. Z nami lahko stopite v stik tudi preko spodnjega obrazca, nas pokličete na 030 369 105 ali nas obiščete na zgornjem naslovu.